Delft is een stad met een bijzondere geschiedenis en natuurlijk bekend door het Delftse Blauw.

Sinds april 2021 heeft ibis Styles Delft City Centre haar deuren geopend aan het Van Leeuwenhoekpark, gelegen in de oude Spoorzone van Delft; tegenwoordig Nieuw Delft genoemd. Het hotel  bevindt zich in het nieuwe Antoni gebouw, direct naast het oude stationsgebouw.

Antoni is een gebouw met een uniek concept waar wonen, werken en gastvrijheid samen komen. Bewoners komen hier thuis in een van de appartementen of studios, andere komen hier om te werken in een van de commerciele ruimtes en onze gasten, zowel zakelijk als leisure, genieten hier van hun bezoek aan Delft.

Het thema van het hotel ‘Techniek en Design’ verwijst naar de stad Delft. In de lobby word je verwelkomt door twee levensgrote astronauten, vind je in de hotelgang portretten van bekende uitvinders als Antoni van Leeuwenhoek en hangt er in de hotelbar een print van een moederbord aan de wand.

U verkent moeiteloos het prachtige historische centrum van Delft, want binnen 700 meter bevindt u zich middenin de stad met de imposante Nieuwe Kerk, het indrukwekkende stadhuis en de Markt.